The news is by your side.

Comunitatea PLUS propune pentru Primăria Fălticeni un candidat cu o carieră impresionantă: George Mîndruță participant ca militar român la misiuni NATO.

0 67

Candidatul PLUS pentru Primăria Fălticeni este un fălticenean născut și școlit  până la 18 ani în orașul de pe Șomuz. George Mîndruță este candidatul cu un CV impresionant, care nu a mai făcut politică până la înscrierea în comunitatea din Fălticeni.

Mîndruță are 47 de ani, a terminat Liceul Teoretic “Nicu Gane” din localitate (actualul Colegiu Național n.r.), profilul matematică-fizică, și a absolvit Institutul Militar Auto ,,Basarab 1” din Pitești în anul 1993.

George Mîndruță este licențiat în drept și are un Master în Securitate Comunitară și Terorism.

A fost angajatul Ministerului Apărării Naționale din anul 1993, în două unități militare din București, și a participat la misiuni externe, în teatre de operațiuni cu risc ridicat, sub egida NATO – misiunea SFOR 9 în Bosnia-Hertzegovina, și pentru ONU – în Afghanistan și Sudan.

În anul 2001 a fost transferat în cadrul Serviciului de Protecție si Pază (SPP) unde a asigurat paza unor demnitari de rang înalt timp de 10 ani, iar în octombrie 2011 a trecut in rezervă pentru a deschide un alt capitol al carierei militare de top.

În anul 2011 a devenit angajatul Organizației Națiunilor Unite(ONU) și a participat în misiunile ONU din Sudanul de Sud și Libia până în 2019, când a decis să se întoarcă acolo unde este acasă, la Fălticeni, pentru a se dedica comunități din care a plecat pentru a face o carieră strălucită în domeniul militar.

În Comunitatea PLUS a regăsit valorile care l-au ghidat de-a lungul vieții și crede că politica se face altfel de cum s-a făcut până acum. Coordonează comunitatea PLUS Fălticeni de trei luni și crede că este important să comunice celor din municipiu ceea ce a realizat în această perioadă.

George Mîndruță a anunțat la scurt timp de la alegerea sa în funcție că principalul obiectiv al echipei PLUS este câștigarea Primăriei Fălticeni, chiar dacă este vorba despre un context dificil: un municipiu condus de PSD și o guvernare PNL la nivel național. Primul pas l-a reprezentat întărirea organizației locale. ,,Nu iubesc înfrângerile, iar un război se câștigă bătălie cu bătălie”, spune Mîndruță.

El crede că în această perioadă s-a coagulat nu doar un nucleu, ci o echipă consistentă.
Disciplina, spiritul de organizare, respectul pentru ceilalți, sunt atribute cu care George Mîndruță a convins mulți oameni de bine să se alăture acestui proiect, PLUS Fălticeni, pe care i-a integrat și i-a implicat activ în acțiunile comunității.

Bilanțul Comunității PLUS Fălticeni din momentul preluării de către George Mîndruță

În luna octombrie 2019, George Mîndruță și europarlamentarul USR PLUS Ramona Strugariu au participat la discuții cu membrii comunității locale PLUS Fălticeni, dar și cu cetățeni ai municipiului prezenți la ”Târgul Mărului”.

SURSA: http://www.ziaruldepenet.ro/2020/02/01/comunitatea-plus-propune-pentru-primaria-falticeni-un-candidat-cu-o-cariera-impresionanta-george-mindruta-participat-ca-militar-roman-la-misiuni-nato-asigurat-protectia-unor-demnitari-de-rang/#!prettyPhoto

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More