The news is by your side.

La volan, cu un permis de conducere fals

0 430

COMUNICAT DE PRESĂ

11.05.2020

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni efectuează cercetări cu privire la un tânăr depistat în trafic, la volan, care a prezentat la control un permis de conducere fals.

La sfârşitul săptămânii, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni -I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Răducăneni-judeţul Iaşi, un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român T.V., în vârstă de 20 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi.

Cu ocazia efectuării controlului, persoana în cauză a prezentat un permis de conducere ucrainean, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că tânărul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule, iar documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere,  complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Purtător de cuvânt al I.T.P.F. Iaşi

    Comisar-şef de poliţie LAZĂR DENIS MIHAELA   

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More