The news is by your side.

Pilula Electorală Vasluiană

0 25

A inceput,sau incepuse deja?! Aristotel a spus ca suntem, „zoon politikon” .Perioada asta,se accentueaza latura politică, dar mi-ar place o campanie bazata pe idei politice, pe proiecte politice, fara afront la persoana.

Nu conteaza cat de telegenic sau fotogenic esti, ci cat de inteligent sau gospodar esti, dar pentru ceilalti, că daca esti pentru tine sa-ti faci avere…..n-am facut nimic!

Din gradinita ,mi-a ramas intiparita in minte fabula lui Donici, „Racul, Broasca si o Stiuca. Din pacate e cam valabila in politica romaneasca.

Francezii au o expresie ,,Chapeau!,,Adica ,,Jos palaria,,.

Ne e mai usor sa criticam decat sa apreciem pe cineva care face totusi ceva. Si daca mai face si cu fonduri europene e si mai bine!

Stiti de ce polonezii sunt cu mult inaintea noastra?N-au aplicat fabula lui Donici, si in primul rand au atras fonduri europene la maxim! Bine,intre noi fie vorba,cine priveste politica tridimensional, polonezii l-au avut pe Tusk, care aparent critica mereu dar in umbra ajuta maxim! Ca dovada acum e la putere in Polonia! Dar realitatea asta e,sunt mult inaintea noastra!

Deci asta e! A inceput campania, atentie la „Frigidere și portbagaje”, si vorba romanului: „Nu da vrabia din mana, pe cioara de pe gard!”

PS: La putere avem: Proști, Hoți și Oportuniști, atenție pe cine votați că cei mai periculoși sunt proștii.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More