The news is by your side.

Țigări ascunse în cutii cu dulciuri și coniac fără timbru, confiscate la Albița

0 75

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit la controlul de frontieră, 2.000 de țigarete disimulate în cutii cu dulciuri și 27 litri de coniac fără timbru de acciză. Bunurile accizabile descoperite au fost confiscate, iar transportatorul amendat.

În ziua de 05 octombrie a.c, în jurul orei 04.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-ITPF Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz și o remorcă, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 50 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra ansamblului rutier, ocazie cu care echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 2.000 de ţigarete (100 pachete), de diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova, disimulate în mai multe cutii cu dulciuri, iar într-un alt colet, cantitatea de 27 litri de coniac, fără timbru de acciză. Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării bunurilor accizabile descoperite, în valoare totală de 2.175 de lei şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui: Comisar de poliţie MIRICĂ IRINA

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More