The news is by your side.

Proaspăt reabilitată, Grădina Publică din Bârlad își va redeschide porțile de Florii!

0 18

Unul dintre cele mai ambițioase proiecte derulate în ultimii opt ani la Bârlad – reabilitarea și modernizarea Grădinii Publice – a ajuns la final. Recent, primarul Bârladului – Dumitru Boroș – a anunțat că lucrările au fost încheiate, astfel că duminică, 28 aprilie, invită toți localnicii să ia parte la redeschiderea celei mai importante oaze de verdeață a urbei.

”Dragi bârlădeni, lucrările la proiectul de modernizare și reabilitare a Grădinii Publice s-au încheiat. Duminică, 28 aprilie, de sfânta sărbătoare a Floriilor, vă invit în bătrâna oază de verdeață a Bârladului să ne bucurăm împreună de actuala sa înfățișare, cu alei refăcute, noi trasee de promenadă, lacuri, parc de joacă, mobilier nou, pergole pentru plantele cățărătoare, piste de bicicletă și de alergare și, mai ales, cei peste 1.000 de puieți de arbori și arbuști pe care i-am plantat în ultimele luni. La ora 10.00, vă aștept în fața porții principale, acolo unde vom tăia panglica inaugurală care va marca trecerea Grădinii Publice într-o nouă etapă de existență” a declarat primarul Dumitru Boroș.

Proiectul a costat puțin peste 10,5 milioane lei, finanțarea fiind asigurată cu fonduri europene.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More