The news is by your side.

MINCIUNELE POLITICE (pamflet)

0 157

În fiecare duminică apar minciunelele despre politica județului Vaslui.

„Acest material este un pamflet ce va apărea în fiecare duminică. Nimic nu este adevărat, sunt doar minciunele amuzante.”

Vasile Pavãl – PRIMAR VASLUI
Nu prea vă mai place de Braniște sau ceva/cineva vă dă semnale opuse. Nu mai vreți să vă implicați din cauza sănătății sau sunt altele la mijloc?


Ana Maria Vintilă – Consilier și candidat la Primăria Bârlad
Se pare că sunteți pregătită pentru a prelua Primaria Bârlad dar sondajele zic altceva. Știm bine problemele din partid și vă urăm success. Oricum faptul că dumneavoastră sunteti candidat și nu Bogdan Sârbu, înseamnă că sunteți câștigătoare.


Adrian Solomon – DEPUTAT
Foarte mult entuziasm pentru politica locală, abia așteptăm atacurile dumneavoastră asupra contracandidaților. E ceva la mijloc că nu prea mai ieșiți public ca înainte, si la Vaslui TV foarte subtil, știm că era pregătită o fază de milioane asupra lui Tătaru dar nu a mai apărut pe ecrane, păcat, era bună rău. Totul bine cu lista de consilieri?


Bogdan Sârbu – Consilier Local Bârlad
Sunteți constant în postări pe facebook, un consilier vocal în mediu on-line și cu profil real și cu pagini false. Trebuie să recunoaștem că mai bine deveniți jurnalist, se câștigă mai bine.


Iulian Bîca – Senator
Un păsăroi ne-a zis că lupta pentru Primăria Bârlad este condusă de dumneavoastră, contracandidații sunt bosumflați pe treaba asta iar actualii colegi nu prea vă înghit. O fi din cauza tensiunii listei de consilieri sau că îi coordonați și noaptea din pat, oricum ar fi, poate e timpul să scoateți iepurașii din joben că oricum vin sărbătorile pascale. Încercați să fiți mai fotogenic sau măcar să țineți ochii deschiși când vă face cineva poze.

Edi Popica – Deputat
Nu prea vă place partidul AUR, poate că e condus de Timofticiuc din umbră dar stați liniștit că cică l-au dat afara din combinațiile AUR. Acum cică s-a implicat tare in UDMR.

Ciprian Trifan – Presedinte Interimar Consiliul Județean
În sodaj stați bine desi unii inventează alte scoruri, sunteți foarte aprope de primari dar ne dorim conferințe de presă, live uri și ieșiri publice, lumea vrea să vă cunoască ca și persoană. Mare grijă la persoanele apropiate, sunt unii de vă lingușesc pe față și la spate fac ce îi taie capul.

Nelu Tãtaru – Deputat
Știm că s-a negociat greu să faceți alință la Consiliul Județean, degeaba încercați pe la București să o scăldați cu o alinață, adevărul e că ați rămas singurel. Vă acuză lumea că ați îngropat bătrânii în saci negrii, deși virusul nu putea fi transmis de o persoană decedată. Vedeți că firma asta de se ocupă de online vă face de bani, comentariile se repetă, parcă e un robot. Apariții publice, live-uri sau confruntări, cam lipsă.

Dumitru Boroș – Primar Bârlad
Sunteți Președinte Interimar la PSD Bârlad, o funcție importantă dar grea.
Stați bine în sondaje dar așteptăm ceva materiale, scoateți puțin capul din proiecte să le prezentați și bârlădenilor. Sunt contracandidați care tot zic că orașul e un șantier, își dau singuri cu bâta în cap deoarece șantierele se transformă în proiecte finalizate.

Marius Iamandi – Candidat la Primaria Bârlad
Sunteți implicat în campanie, luați exemplu de la București, un om care a avut probleme cu legea și care vrea să demonstreze că s-a schimbat, exact ca președintele partidului dumneavoastră. Așteptăm surprize de la dumneavoastră! Aveți mulți oameni bârfitori în organizație, vorbesc numai prostii dar vi le zicem noi în altă duminică.

Traian Petcu – Candidat la Primaria Bârlad
Vedeți că unii jurnaliști nu vă au la suflet, cine știe ce probleme vechi sunt pe la mijloc. Cică nu sunteți chiar Bârladean 100% și suntem curioși de ce se zice asta. Singurul ziar care vă ridică, parcă prea exagerează. Oricum sunteți primul pe lista de consilieri alături de Ionel Pasat si Violeta Drăguț. Noi vrem să vă întrebăm dacă în sondajele dumneavoastră iese și doamna Monu de pe 5!?

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More