The news is by your side.

3 magazine s-au închis deja în Bârlad Value Centre

0 2.609

După ce Magazinul Național Arsis Vodafone s-a închis la jumătatea anului 2022, a urmat un faliment a unei societăți locale, un antrenor local, respectiv restaurantul Vladimir care nu a mai putut face față chiriilor exorbitante din Centrul Comercial Bârlad Value Centre.

Specialiștii și antreprenorii au relatat ca aceste chirii din Centru Comercial deținut de o firma foarte bine pusă la punct cu avocați și contracte stufoase, sunt mai mari decât în centrele importante din București și Iași.

Din 2023, magazinul de produse tradiționale Baciul are ușile închise, din surse am aflat că aceași problemă a întampinat-o antreprenorul care a adus marfa și bani pentru chirie mai bine de un an de zile, venind de la peste 300km.

Mai mulți antreprenori locali au vrut să vină în chirie în acest centru comercial dar nu au putut din cauza clauzelor și chiriilor exagerate.

„Așteptăm să realizeze și ei că e imposibil să susții o afacere locală cu o chirie de 3000 euro lunar pentru o bucățică de spațiu. Dacă vor regândi strategia de închiriere, ne dorim să venim și noi” – a declarat o tânără antreprenoare din Bârlad

” Eu vreau să fac o cofetărie și aștept o ofertă valabilă, vă gândiți și dumneavoastră că la o cofetărie ai multe pierderi dacă nu se vând produsele perisabile, plus angajați și materii prime de calitate, dacă mai adăugăm și chirii de genul asta nici nu ma gandesc” – a declarat Marius Gabriel ( student)

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More