The news is by your side.

O femeie din Bârlad a fost atacată de un câine Amstaff

0 130

O femeie din municipiul Bârlad şi câinele acesteia au fost atacaţi, joi, de un câine din rasa Amstaff, la faţa locului intervenind un echipaj de jandarmi.

‘La faţa locului a fost identificat un câine din rasa Amstaff care era agresiv. Jandarmii au reuşit să izoleze patrupedul într-un parc de copii îngrădit din apropiere, astfel încât să nu mai poată ataca alte persoane sau animale şi în continuare au asigurat zona.

Din fericire, persoana care a fost atacată nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă câine muşcat a avut nevoie de o vizită la veterinar pentru îngrijiri de specialitate‘, precizează un comunicat de presă transmis, vineri, de IJJ Vaslui.

Jandarmii au mai informat că stăpânul câinelui nu a putut fi identificat, motiv pentru care, cu sprijinul autorităţilor locale şi al unei firme de ecarisaj, animalul a fost transportat la padocul din municipiul Bârlad.

AGERPRES

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More