The news is by your side.

Tragedie la căminul FEPA din municipiul Bârlad

0 491

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul pentru deblocare/descarcerare, pe strada Vasile Pârvan, bloc FEPA 1 pentru deblocarea ușii unui apartament, acolo unde nimeni nu răspundea.

La sosirea echipajului de intervenție, din apartament a fost perceput un miros înțepător de gaz. După deblocarea ușii, în locuință au fost găsite două persoane în stare de inconștiență.

Membrii echipajului, toți cu pregătire de paramedici au început manevrele de resuscitare, între timp, comandantul de echipaj solicitând în sprijin mai multe ambulanțe.

La fața locului au fost deplasate două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad, membrii celor două echipaje continuând manevrele de resuscitare.

Din nefericire, cele două victime, o femeie în vârstă de 31 ani și fetița sa în vârstă de patru ani, au fost declarate decedate.


Cercetările privind cauzele și circumstanțele producerii celor două decese sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More