The news is by your side.

Bradul de Crăciun din centrul Bârladului, donația unui om de afaceri

0 232

Un bârlădean a donat municipalității un brad de 20 de metrii. Bradul de Crăciun a fost instalat pe data de 25 noiembrie, la ora 12 în fața Primăriei Bârlad. Cel care a donat bradul se numește Ioan Ciobanu și este proprietarul unei pizzerii din oraș. Recent, el și-a exprimat dorința de a răspunde inițiativei primarului Dumitru Boroș, care încă de acum trei ani a lansat o invitație tuturor bârlădenilor, care au brazi pe proprietățile lor, să ii doneze orașului. Bradul de Crăciun va fi inaugurat pe 1 Decembrie, odată cu pornirea iluminatului festiv. 

” Un gest frumos pentru care trebuie să îi mulțumim public domnului Ciobanu. Pe lângă economia la bugetul local, bucuria pe care o va face pentru ultima dată acest brad este cea mai importantă ”, a spus primarul Dumitru Boroș.

Sezonul trecut, bradul care a fost montat în centrul Bârladului avea tot 20 de metri înălțime și a fost achiziționat de la Ocolul Silvic ” Ciobănașu” din județul Bacău, cu aproximativ 1300 de lei, deoarece variantele oferite de localnici nu au fost potrivite.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More