The news is by your side.

Portofel plin cu bani, carduri și acte găsit de un jandarm din Bârlad și înapoiat proprietarului

0 246

Portofel plin cu bani, carduri și acte găsit de un jandarm din Bârlad și înapoiat proprietarului

Plutonierul major Sorin Tarciniu, din cadrul Detaşamentului 3 Jandarmi Bârlad, care în data de 1 aprilie 2020, aflându-se în misiune de patrulare în zona Centrului de Carantină din municipiul Bârlad, a observat pe stradă un portofel.


Subofiţerul s-a deplasat la domiciliul proprietarului de drept şi i-a restituit portofelul, acesta din urmă declarând că probabil i-a căzut din buzunar când s-a urcat în maşină.
În portofel se afla o sumă importantă de bani, carduri bancare dar şi documentele personale ale celui în cauză.


Plutonierul major Sorin Tarciniu este angajat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui din anul 2000 şi este acelaşi subofiţer care în luna noiembrie a anului trecut, în timp ce se afla într-o misiune de punere în aplicare a mandatelor de aducere, în trenul InterRegio Timisoara București, a observat un bărbat care, profitând de neatenția și starea de oboseală a unei călătoare, i-a sustras geanta și a luat-o la fugă pe coridorul trenului.
Subofiţerul l-a imobilizat pe cel in cauză și l-a predat unei patrule de poliție în gara Roșiori returnând geanta care conținea documentele personale, suma de 2000 de lei și 2 telefoane mobile persoanei vătămate.

Sursa: Facebook Total TV Vaslui

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More