The news is by your side.

CADOURI ȘI GÂNDURI BUNE DE LA POLIȚIȘTII VASLUIENI PENTRU SENIORII JUDEȚULUI

0 23

Recent, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vaslui a organizat o acțiune umanitară menită să aducă un strop de bucurie persoanelor vârstnice instituționalizate în azilul de bătrâni din Bârlad. Totul s-a petrecut pe 2 aprilie 2024, când polițiștii IPJ Vaslui au răspuns chemării celor în etate, suferinzi, și au mers în vizită la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Dizabilități din Bârlad, pentru a duce cadouri și un gând bun.

”Acțiunea a fost posibilă grație contribuției benevole a polițiștilor și participanților la balul caritabil organizat cu ocazia Zilei Poliției Române. Oamenii legii au dus la căminul de bătrâni din municipiul Bârlad aparate radio, sisteme de sonorizare, corpuri de mobilier pentru grădină și timp liber, televizoare, articole electrice de îngrijire, jocuri, pomi fructiferi și flori. Prin exemplul nostru, dorim să încurajăm cât mai multe persoane să își îndrepte atenția și bunătatea spre persoanele în vârstă, fie că sunt în familie, fie că sunt beneficiare ale unor centre de îngrijire și să ofere grijă, timp și compasiune. Așa cum se poate vedea din fotografii, orice gest, interacțiune, manifestație a afecțiunii le aduce acestora un zâmbet pe chip și le face ziua mai senină”, se arată într-un comunicat emis de Biroul de Presă al IPJ Vaslui.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More