The news is by your side.

Un preot din Cluj produce ciocolată cu canabis

0 59

Dinu Criste, un preot din județul Cluj, comună Sâncraiu, şi-a deschis un mic atelier în care produce ciocolată cu canabis.

Cum se împacă asta cu meseria de slujitor al Domnului?

Păi, simplu, spune el. Ca preot, alină oamenii. În calitate de ciocolatier, vrea să le aducă zâmbetul pe buze, scrie Libertatea.ro.

Am scos pe piață, contrariind publicul, ciocolată cu canabis. Sună wow. Părintele face ciocolată cu canabis, dar în limba latină cannabis înseamnă cânepă.

Ciocolata produsă de noi e lipsită de acel THC (n.r. – tetrahidrocanabinol, fix substanța care oferă efecte psihoactivă) pe care îl speculează unii, am denumit-o așa doar ca un omagiu al limbii latine”, a declarat preotul pentru Libertatea.ro.

Preotul a povestit că ideea i-a venit la un pahar de vin, când alături de câțiva prieteni, și-a dat seama că românii parcă au uitat să mai zâmbească.

Dinu Criste și-a înscris proiectul de a extinde afacerea în emisiunea “Imperiul Leilor”, difuzată de PRO TV începând cu 12 februarie, unde a cerut finanțare pentru a mări producția de ciocolată.

SURSA:https://cluju.ro/un-preot-din-cluj-produce-ciocolata-cu-canabis-foto/

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More