The news is by your side.

Disperarea arogantului ministru-izoletă Nelu Tătaru!

0 13.719

Vi-l mai aduceți aminte pe acest trist personaj al politicii dâmbovițene cum ne povestea în pandemie, la oră de maximă audiență, cum că asimptomaticii trebuie să stea în spital până vor dispărea simptomele?

Descins din lumea lui Caragiale, acest Dinu Păturică al vremurilor moderne, viclean și ambițios, a fost făcut domn pe Victoriei de Ludovic Orban care l-a scos din târgul Hușilor, făcându-l ministru. Dar Ludovic nu a fost capabil să-i citească trăsăturile ce le ținea ascunse sub masca lui de intelectual scăpătat: lingușirea, servilismul, ipocrizia.
Și cu prima ocazie, Nelu Păturică și-a arătat caracterul nedemn, trădându-și binefăcătorul în favoarea propriei cariere și a unei poziții în înalta societate față de care nu avea nici o recomandare.
Poza lui de om sever, cinstit și corect are pe fundal trădarea care îl arată în întreaga lui goliciune morală.
Dar asta nu e tot …


Trădătorul își recompensează slugile apropiate cu locuri de consilier de ministru, în consilii de administrație sau în prefectură. Și trompetele sunt gata de atac!
După 12 ani de plimbat prin lumea bună, timp în care nu a făcut nimic pentru județul lui, a venit vremea să pozeze în profesionistul salvator al județului, în omul dreptății, gata să se sacrifice pentru binele oamenilor.
Sună a ușoară disperare … Pentru că vasluienii l-au citit. Au văzut viclenia din ochii lui, necinstea din perioada pandemiei, lipsa acestuia de implicare, indolența și lipsa de colegialitate. Mulți primari, consilieri locali sau județeni, simpli membri de partid i-au spus simplu: PA!


Dar ce să vedeți? Deodată, cei care pleacă din PNL și îl părăsesc sunt trădători, traseiști, necinstiți ș.a.m.d. Viceversa nu e valabilă. Pesediștii care vin la el sunt oameni corecți, muncitori și liberali adevărați. Aaa, scuze, în frunte cu el. Nu se dezice de expresia “ca păduchele în frunte”.
Trompetele sar imediat cu mizerii pe oamenii care au așteptat un sprijin, care nu au mai suportat nepăsarea, mojicia și aroganța. A lui și a lui Garincea.


Din nou, disperare în goana după voturi. De la cei pe care i-a ignorat timp de 12 ani. Pentru că partidul l-a obligat să candideze, nu-i așa?
Dar atunci când, președinte de județ fiind, o faci pe sfântul, când nu faci nimic altceva decât să dai oameni afară, când nu postezi nimic despre nici un proiect pe care l-ai sprijinit, pentru că nu ai ce, când dai doar mesaje motivaționale, nu poți să le ceri oamenilor și organizațiilor să te sprijine.
Este disperat pentru că omul pe care voia să-l facă primar la Bârlad, Buzamăt, a fost prins cu banii în frigider. Și degeaba vorbești de portbagaj, când ai frigiderul plin în casă. Degeaba încerci să te debarasezi de Buzamăt, pentru că vasluienii știu adevărul.


Cu un limbaj de lemn, fără empatie, nu ai cum să vorbești cu vasluienii și să le explici cum ai dat bani la cea mai bogată comună din țară și nu în județul tău, cel mai sărac din țară.
Nelu Păturică, dacă ceri respect, trebuie să-l și oferi!
Nu vorbi de valori că nu știi ce sunt alea!
Nu este nimic întâmplător din tot ce ți se întâmplă! Vine plata!

– Va urma

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More