The news is by your side.

SC URBANA SA ÎNCEPE ACTIVITATEA DE COLECTARE A DEȘEURILOR ÎN ZONA BÂRLAD

0 535

Societatea SC URBANA SA, câștigătoare a licitației de colectare și transport a deșeurilor municipale, începe de la 1 ianuarie 2020 activitatea în Județul Vaslui, lotul 4 – zona Bârlad. Utilizatorii non-casnici vor încheia contracte cu societatea în perioada următoare, în timp ce persoanele fizice nu au această obligație.

Sub deviza „Împreună vom reuși” , URBANA va presta serviciul de salubritate în localitățile dumneavoastră aparținând zonei 4 – Bârlad, pentru toți locuitorii, agenții economici și instituțiile publice de pe raza localităților Bârlad, Murgeni și comunele (inclusiv satele componente): Alexandru Vlahuță, Băcani, Blăgești, Bogdănița, Ciocani, Coroiești, Epureni, Fruntișeni, Grivița, Iana, Ibănești, Ivești, Mălușteni, Perieni, Pochidia, Pogana, Pogonești,Tutova, Vinderei, Zorleni.

Utilizatorii casnici

din această arie vor fi beneficiarii serviciului de salubritate fără a încheia un contract individual cu societatea, contravaloarea prestației asigurându-se prin taxa de salubritate instituită în acest sens la nivelul fiecărei localități.

În privința

utilizatorilor non-casnici

, la data începerii activității de către URBANA, contractele deținute de aceștia cu actualul operator își pierd valabilitatea. Astfel că în perioada următoare, reprezentanți ai firmei de salubritate vor proceda la pregătirea și semnarea contractelor pentru colectarea deșeurilor cu instituțiile publice și societățile comerciale conform legislației în vigoare.

În acest sens vă invităm la sediul nostru din Bârlad, str. Comuna din Paris nr.1A, până la data de 31.12.2019, pentru încheierea contractelor de prestari servicii.

URBANA SA este o societate cu experiență vastă în domeniul salubrității, autorizată și licențiată conform licenței ANRSC nr. 4200 / 21.03.2018 și va presta serviciile conform contractului de concesiune de servicii nr. 366 / 27.11.2017 – Delegarea gestiunii activităților de colectare și transport a deșeurilor municipale și altor fluxuri de deșeuri.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la tel. 0235-709392; 0263-233342 sau e-mail: office@urbana.ro

Sursa: http://estnews.ro/2019/12/17/urbana-incepe-activitatea-de-colectare-a-deseurilor-in-zona-barlad/

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More